Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2016 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 20:41

Αγαπητοί Χωριανοί

Η εφημερίδα μας δημιουργήθηκε για να επιτελεί δύο σκοπούς, την επικοινωνία των χωριανών μεταξύ τους με την δημοσίευση των νέων των χωριανών και των δραστηριοτήτων αυτών. Όμως την εποχή των Lockdown οι δραστηριότητες των χωριανών μας είναι μηδαμινές. Επίσης οι περιορισμοί στην κίνηση δεν μας δίνουν την δυνατότητα να συναντηθούμε.

Λόγω αυτών των περιορισμών θα θέλαμε το επόμενο τεύχος της εφημερίδας μας να γίνει μια πύλη που θα ανταλλάξουμε ευχές και να συναντηθούμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να στείλετε μία ευχή προς όλους ή προς τους συγγενείς σας, μια φωτογραφία σας στο δέντρο ή το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή όπου θέλετε με τις ευχές σας ή ότι άλλο σας αρέσει. Ας γεμίσει η εφημερίδα μας με post ευχών, ας γίνει το δικό μας έντυπο Facebook, η δική μας έντυπη συνάντηση μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί. Στείλτε μας τις ευχές σας, τις φωτογραφίες σας με τις ευχές σας μια αφιέρωση στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με μήνυμα στο Facebook με το όνομά σας για να συναντηθούμε έστω και με αυτόν τον παράξενο τρόπο.