ΑΠΟΚΡΙΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 16:39
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας έκοψε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο καφενείο του χωριού μας "Μελόκεδρος" την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σύλλογου για τους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας παρουσία χωριανών από την Αθήνα, την Πάτρα, την Ναύπακτο και την γύρω περιοχή που ενώθηκαν με τους μόνιμους κατοίκους προκειμένου να ζήσουν όλοι μια ξεχωριστή μέρα.
Για μια ακόμα φορά λοιπόν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού ο σύλλογος έκοψε την πίτα στο χωριό και ήταν ευκαιρία να ανταμώσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά, δεδομένου ότι τις μέρες των Χριστουγέννων δυστυχώς το χωριό μας είναι σχεδόν έρημο αφού ελάχιστοι το επισκέπτονται.
Η πίτα κόπηκε, τα κομμάτια μοιράστηκαν και τυχερή ήταν η Αριστέα Κωνσταντίνου που κέρδισε μια ηλεκτρική ψηστιέρα δώρο του συλλόγου. Τις ευχόμαστε πάντα τυχερή να είναι. Ακολούθησε κέρασμα με τσίπουρο και μεζέ προσφορά του συλλόγου για να τα πούμε μέχρι να περάσει η ώρα να αρχίσει το αποκριάτικο γλέντι.
Αρκετοί και φέτος οι ντυμένοι χωριανοί που ήρθαν στο μαγαζί και γεμάτοι με όρεξη κέφι για διασκέδαση με τις πρωτότυπες στολές τους έδωσαν το έναυσμα για ένα γλέντι μέχρι το πρωί. Χαμένοι όσοι δεν ήρθαν και φέτος. Σας περιμένουμε του χρόνου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 16:41