Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2009 Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2009
Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2009 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2009 12:38

Για μιά ακόμα χρονιά περάσαμε ένα ωραίο τριήμερο στο χωριό μας το καλοκαίρι. Ο σύλλογός μας διοργάνωσε με επιτυχία, και με τη βοήθεια πολλών χωριανών που προσέφεραν εθελοντική εργασία αλλά και υλικά, το καθιερωμένο τριήμερο εκδηλώσεων στον «Πολιτισμό του βουνού και του δάσους».


Οι εκδηλώσεις έγιαναν στο μικρό θεατράκι στον Άγιο Γεώργιο. Ο καιρός πήγε να μας τα «χαλάσει» μιας και ψιλόβρεχε την Παρασκευή αλλά και την Κυριακή πριν από την έναρξη των συναυλιών, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να γεμίσει το θεατράκι μας ακόμα και με τις ομπρέλες του ανοικτές για κάθε ενδεχόμενο. Τελικά όλα πήγαν καλά και βροχή δεν είχαμε. Έτσι απολαύσαμε ένα ωραίο τριήμερο διασκέδασης.

 

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, εμφανίστηκαν οι Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, τρεις καλλιτέχνες που υπηρετούν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

 


Το Σάββατο 8 Αυγούστου παρουσιάστηκε το θεατρικό: “Δεν πληρώνω δεν πληρώνω! Οι «Ρομπέν των Super Markets». Τους ρόλους ερμήνευσαν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Μαριάννα Τουμασάτου, Ηρώ Λούπη, Νίκος Ορφανός, Περικλής Αλμπάνης και Δημήτρης Λιακόπουλος.

Η αυλαία του φεστιβάλ έπεσε την Κυριακή 9 Αυγούστου με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Ζίνα Αρβανιτίδη.

 

 

 

 

 

 

Ο κόσμος γέμισε το θεατράκιΚάθε βράδυ μετά το τέλος του προγράμματος φυσικά η διασκέδαση συνεχιζόταν με τη μουσική από DJ δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα και διάθεση για χορό για τους νέους κυρίως του χωριού μας αλλά και των γύρω χωριών.


Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και συνολικά το τριήμερο παραβρέθηκαν περίπου 3000 άτομα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν. Η προσέλευση του κόσμου και η καλή οργάνωση της εκδήλωσης από το Δ.Σ. του συλλόγου μας με την εύρεση χορηγών, οδήγησε σε επιτυχία και το οικονομικό σκέλος των εκδηλώσεων.

 

 

 

Μαχαιρίτσας - ΣταρόβαςΜας άρεσε: Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Κωνσταντόπουλος, Αρβανιτίδη. Από τα καλύτερα σχήματα που έχουν περάσει από το χωριό μας. Πολύ κέφι και πολλή όρεξη, χαλαρή διάθεση και φιλική διάθεση προς όλους. Έδωσαν τα περισσότερα αυτόγραφα.

 Ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε καλά να περάσουμε ένα ακόμα τριήμερο.

 

 

 

 

πατήστε για μεγένθυση
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2009 20:45