Εκδηλώσεις Πολ.Σύλλογου PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 07 Απρίλιος 2009 22:56

Ο σύλλογος μας τα 50 και πλέον χρονια ζωής τους διοργανώνει αρκετές εκδηλώσεις, εκτός από το καλοκαιρινό τριήμερο στο χωριό. Μιας και ο αρχικός σκοπός του συλλόγου μας είναι η συνεύρεση των χωριανών μας στην Αθήνα, να δυναμώσουν οι δεσμοί μεταξύ τους και με το χωριό.

Για το λόγο αυτό λοιπόν από την αρχή διοργάνωνε διάφορες εκδηλώσεις, άλλες τακτικές και άλλες έκτατες. Οι καθιερωμένες είναι η κοπή πίτας που γίνεται κάθε χρόνο αρχές Φεβρουαρίου. Ευκαιρία για να ανταμώσουν οι χωριανοί, στο ενδιάμεσο από το καλοκαιρινό αντάμωμα στο χωριό, να ευχηθούν μεταξύ τους για την νέα χρονιά και να κανονίσουν τα καλοκαιρινά τους ραντεβού στο χωριό.


Σε τακτικά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται χοροεσπερίδες για το τακτικό αντάμωμα των χωριανών μας. Από τις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου μας δεν λοίπουν και οι παρουσιάσεις του συλλόγου μας για διάφορα θέματα. Τελευταία παρουσίαση είναι αυτή του βιβλίου «Ποτιδάνεια, στα χρόνια που πέρασαν» του Κώστα Μπρούμα που εξέδωσε ο Σύλλογός μας τον Απρίλιο του 2009.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009 08:06