Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2016 Πρόσκληση κοπής πίτας
Πρόσκληση κοπής πίτας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 08:43

Πρόσκληση Κοπής Πίτας. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 12:30μμ  στη παραδοσιακή  ταβέρνα  «ΖΥΓΟΣ» Λεωφ. Πάρνηθος 383,20ο χιλιόμετρο Αχαρνές .

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να ανταμώσουμε  όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το χωριό μας και να περάσουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μεσημέρι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της. Να διασκεδάσουμε όπως μοναδικά ξέρουμε  να διασκεδάζουμε  με τους φίλους μας. Να καμαρώσουμε πάλι  μια μικρή παράσταση απόδειξη προετοιμασίας  που ετοιμάζει εδώ και  δυο χρόνια το χορευτικό του συλλόγου μας. Σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας είναι για μας η δύναμή μας. Αυτές τις γιορτινές μέρες ας γεμίσουμε αγάπη τις καρδιές μας και ας υποδεχτούμε αισιόδοξα το Νέο Έτος με προσδοκίες που θα βγουν αληθινές.

 

Παρακαλούμε, επιβεβαιώστε την παρουσία σας στα μέλη του Δ.Σ. ώστε να γίνει κράτηση των καθισμάτων και προετοιμασία του χώρου και του μενού.

 

Τιμή Εισόδου: 15 ευρώ.

(Αφθονία σε φαγητό ποτά και μπύρα Αλφα)

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Χατζηπετρή Νατάσσα :6972268818

Ρόκκος Κων/νος:6974719186

Παπαϊωάννου Σπυριδούλα:698022584

 

 

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το

τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας  θα πραγματοποιηθεί

κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συγχωριανούς μας

που διαμένουν στο χωριό και των  φίλων  μας που θα   παρευρίσκονται

στο μοναδικό καφενείο του χωριού μας  ,18 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00μμ.