Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2016 Γενική συνέλευση - εκλογές
Γενική συνέλευση - εκλογές PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 09:36

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Το Δ.Σ της Ένωσης Ποτιδανείων Δωρίδας σύμφωνα με τα οριζόμενα από το καταστατικό του, καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στην Αίθουσα του συλλόγου του Τειχίου, Μελισσού 11-13 στο Παγκράτι και ώρα 10 το πρωί με θέματα:

1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου 2016-2017

2. Οικονομικός απολογισμός 2016-2017,

3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

 

Ο Πρόεδρος: Ευθύμιος Μηλιώνης

 

Ο Γραμματέας: Γεώργιος Σωτηρόπουλος

 

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ

 

Σε λίγες μέρες θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Μόνιμη υπενθύμιση και πρόσκληση προς όλους να βοηθήσετε τον σύλλογο με την υποψηφιότητα σας. Κάθε οργανισμός για να διατηρηθεί ζωντανός και φρέσκος πρέπει να ανανεώνεται. Τα μέλη πρέπει να αλλάζουν, να μπαίνουν νέοι που έχουν περισσότερη δύναμη και το κυριότερο καθαρότερο μυαλό από αυτούς που είναι ήδη στον σύλλογο. Ας μην φτάσουμε πάλι στο σημείο να παρακαλάμε άτομα να μπουν στο συμβούλιο ή να μείνουν με το ζόρι. Χρειάζονται οι διαφορετικές απόψεις, οι διαφορετικές γνώμες, η διαφορετική γλώσσα. Κάθε χρόνο ακούγονται γνώμες για πολλά πράγματα. Γιατί γίνονται οι εκδηλώσεις, γιατί καλούνται κάποιοι καλλιτέχνες και όχι κάποιοι άλλοι, γιατί δεν γίνεται πανηγύρι από τον σύλλογο, γιατί δεν γίνεται καθαριότητα από το σύλλογο, γιατί δεν γίνεται εκδρομή και πολλά άλλα. Ας γίνουμε ενεργοί πολίτες που συμμετέχουν στα κοινά, με λογική και χωρίς φανατισμό, διαφορετικά τα πράγματα θα γίνονται όπως θέλουν αυτοί που θα ενεργούν.

Ας έρθουν νέοι άνθρωποι στο συμβούλιο για να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να μην υπάρχει συνέχεια. Παρακαλούμε λοιπόν για την συμμετοχή σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο επικοινωνώντας με κάποιο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 09:38